música entrades i sortides

diumenge, 10 d’abril del 2011

ELS INSTRUMENTS MUSICALS (Exposicions 4t A)

El Roger ens parla del xarango, està una mica nerviós però ho ha fet molt bé, i ha sigut molt valent per ser el primer en fer l'exposició. Molt bé !!



El Rubén i l'Hugo ens parlen de la guitarra, però no solament de la española, sino una mica de tots els tipus de guitarres que existeixen, i ens porten música com "El concierto de Aranjuez" de E. Granados i "La estaca".


La Paula i l'Andrea Aljama ens parlen sobre el violí, el més petit de la seva família i ho fan molt bé! Enhorabona!



La Júlia, la Maria i l'Ana ens fan una molt bona explicació sobre el piano. S'han preparat molt bé el que ha de dir cadascuna i s'ho han aprés. Ens hem adonat, que si els nostres companys aprenen de memòria el que han de dir, ens trasmeten molt més que si llegeixen, ens enterem més de tot. Molt bé!!


El Felipe i el David ens parlen de la bateria, el instrument de percussió que més agrada als nois. Per a tocar la bateria s'ha de tenir molt de ritme, ja que cada extremitat del nostre cos en fa un de diferent. Ha estat genial!! fixeu-vos quina samarreta tant xula de la bateria porta el Felipe!



La Marina ens parla sobre el xilòfon, uns dels pocs instruments de percussió en els que se poden fer notes. Molt bé Marina!!



L'Andrea Flores, la Laia Montserrat i la Laia Agueriazaval ens han fet un treball sobre l'arpa. Han tingut alguns malentesos i els ha servit per aprendre a treballar en grup.  Els ha sortit molt bé, i la següent vegada encara serà molt millor!!